Några telefonbilder från en begynnande sommar

Några telefonbilder från en begynnande sommar


Sommaren borde väl ha börjat för längesedan, fast det känns som att det kommit igång på riktigt först nu. I fredags jobbade jag dessutom min allra sista dag innan den första riktiga semestern någonsin i mitt liv. Så nu måste det vara sommar på riktigt. Jag tänkte att vi ska kika på lite som fotats genom telefonen på sistone.

På bilderna ovan tittar vi ut över ett sommarstockholm en fredagseftermiddag efter jobbet.


Ruben har blivit så stor och skojig! Han kan till och med ställa sig mot saker nuförtiden och blir jätteglad.


Hemma i lägenheten har det bland annat sett ut så här. Jag har äntligen börjat läsa ”Rosa – Den farliga färgen” och varit sjukt farlig i nattlinne och matchande kuddar. Till höger är en installation av glitterdjur och servettringar under glaskupa.


En annan dag gick vi ut på Nyfiken gul och grillade.


Mannen i drömbilen sitter bredvid mig på jobbet. Han har en massa grejer. Häromdagen fick jag en usb-uggla från hans bortglömda gömmor. Den blinkar och rör på huvudet och är relativt söt, men digitalsurrar alldeles för mycket för att det ska funka att jobba med den.


Här är min Joakim, han är bra han.


I fredags då Martin bjöd på en tårta i en tveksam modell av den keps han ägt i flera år. Samma dag drack vi champagne och pratade om allas gömda talanger. Jonte satt på golvet.


Och här är vi framme vid igår som var en fullspäckad sommardag med bad, galet god mat på Blue Light Yokohama. Här är en tomat- och mozarellasushi och en slags japansk citrussorbet.


Här är vi på väg till Joakims brors kompis inflyttningsfest med en vackert inslaget paket, men där var det så varm att vi bara stannade någon timme. Sen promenerade vi runt på Telefonplan/Midsommarkransen, sa hej till alla katter och sedan kom på att vi skulle hälsa på min nu föredetta jobbarkompis Martin (han med kepstårtan).

Kaffe i magen, prat om framtiden och klistermärken från Loopcam, som han ska jobba med nu, avrundande den fina sommardagen som nog inte hade kunnat bli så mycket bättre.

One thought on “Några telefonbilder från en begynnande sommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *