Förevigad

FörevigadDet här är så fint och sån sinnessjuk ära. Jag fick ett mail av Karin Eriksson som har tatuerat min illustration ”Men kom då” på sin arm med ballonger och väska. Jag blir alldeles till mig att jag skapat något som någon valt att för alltid ha med sig på sin kropp. Galet är vad det är.

8 thoughts on “Förevigad

  1. Ja men åh! Det kan jag verkligen förstå att någon har gjort. Och faktum är att jag blir lite putt att jag inte kom på det först – för det är ju en underbar illustration!

  2. Ja, det blev så fint på hennes arm. Hon fick idén från min iPhone, där jag har samma illustration som skal 🙂

  3. Väldigt fint och otroligt roligt för dig! Du har inte tänkt att göra fler tavlor av Men kom då!? Är så sugen på att ha en hemma på min vägg. Tycker det är lite läskigt det där med tatueringar.
    Hoppas, hoppas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *