På tal om film

På tal om film

 

Två jobbarkompisar och jag började prata film, det visade sig att många av de filmer jag sett den senaste tiden hade de missat och de frågade om jag inte kunde göra en liten lista med sånt jag tyckte de skulle se, då tänkte jag att en blogg är väl bra mycket bättre.

Istället för att kategorisera filmerna efter vanliga genres har jag hittat på lite egna. För ärligt talat, att välja mellan komedi/drama/thriller är ju ganska svårt för det ryms ju rätt mycket inom varje. Att istället välja film mer efter en känsla som kategorierna: filmer som gör en glad i hjärtat / filmer som vänder upp och ner på hjärnan filmer som ger en hurven. Ja, det blir ju superlätt!


Mer komplicerad än så är inte bloggen egentligen, den består av trailers, kategorierna jag pratade om ovan och varje inlägg taggas med skådespelare, regissörer, årtal och faktiskt ibland även den klassiska kategori som IMDB säger är rätt.

Den heter Filmer vi ser och ni hittar den här:  www.filmerviser.wordpress.com

2 thoughts on “På tal om film

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *