Tävling för dig som gillar att tugga på saker.

Tävling för dig som gillar att tugga på saker.

Vet ni vad! Nu är det tävlingsdags.
Jag har fått möjligheten att ge någon av er världens godaste hamburgare, eller ja, förhoppningsvis blir det det för ni kommer att få laga den själva.

Två biljetter till Stockholm Culinary Weeks hamburgecookalong med Johan Jureskog
Nu på lördag den 2/6 klockan 16:00 i Samsung Culinary Theatre, Kungsträdgården, Stockholm
18-års åldersgräns då alkohol serveras.

Det du behöver göra för att ha en chans att vinna biljetterna till dig och en vän är att skriva det bästa uttrycket för att berätta hur god maten är. Kanske är det ”Utsökt!”, ”Mums!” eller är det helt enkelt tystnaden som uppstår när man hellre tuggar än pratar?

Skriv ditt bästa uttryck som en kommentar till detta inlägget, men extra bra är det förstås om du även skriver uttrycket på din facebookwall eller på twitter (enklast genom dela inlägget).

På torsdag klockan 15.00 väljer jag en vinnare, självklart är jag enväldigt domare.

Är du intresserad av de andra evenemangen som sker på Stockholm Culinary week 1-6 juni så ta en titt här. Bland annat så står ostronprovning och en lyxig kulinarisk fyrarätterspromenad på schemat.

8 thoughts on “Tävling för dig som gillar att tugga på saker.

  1. Det allra allra bästa är det "mmm vad gott!" som kommer redan _innan man smakat_ på det man ska äta bara för att det ser så himla himla gott ut och man ska äta med nån man gillar och man vet att personen som lagat det kan sin grej och har gjort det med kärlek.

  2. Ett av mina första ord, när jag var liten alltså, var "mumma". Det hänger i sig. Är någonting mumma, då är det riktigt gott!!

  3. När jag äter något riktigt riktigt gott kan jag från innan jag fått smaka, bara känt doften, och tills matkoman lagts sig säga "Mm, Mmm, Mmmmmmmm" hur många gånger som helst. Mm Mmmm Mmmmmmm, med mer och er betoning för varje Mmm.

    (fast när jag äter gott med mig vän Madde slutar det alltid med "Denna maten knullar mun". Där är det så in i jorden gott.

  4. När man inte kan sitta stil. Man sitter där helt tyst och man måste liksom skaka på kroppen i välbehag. Då, då e det riktigt riktigt gott.

  5. Efter att h. hellström beskrev en matupplevelse som var så bra med "det svartnade liksom till för ögonen" så har jag använt det fast "det svartnar för ögonen, så gott är det" som en tribute till både håkan & den som lagat maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *