När andra dokumenterar

När andra dokumenterar


Det är oftast jag som dokumenterar saker som händer, det har liksom bara blivit så. Men då och då händer det ändå att någon annan gör det, oftast hittar man bilderna för man blir taggad på facebook. Som här på ett sjuårskalas på gamla brandstationen till exempel. Jag är den där blonda med blå sammetsklänning som klappar händerna.


Här gick jag på gymnasiet. Till vänster på en middag med klasskompisarna jag och Adam ordnat, till höger en helt vanlig natt i Skellefteå.


Sen tog vi studenten och gick på bal. Julia, Susanne, Hanna, jag och Tove. Värmen inomhus var så kompakt att man varken kunde dansa eller andas så vi höll oss utomhus.


Jag bodde i Frankrike ett tag och hängde med amerikanarna och norskan. Det var kalas med hippietema och vi sjöng längs gatorna i Aix.


Det blev sedan sittningar i Karlstad med olika teman.


Några gånger var vi på Koriander.


Men oftast såg helgerna ut såhär i vår korridor.


Annina och Jonas kom och hälsade på oss i Västerbotten en gång. Vi hamnade på cirkus som andades östeuropeiskt 80-tal och jag var tvungen att köpa sockervadd.


Vi bodde i stugan hos Joakims föräldrar.


Det här är från en midsommar. Troligtvis sommaren innan det där som var ovan, eller kanske två. Men det spelar inte så stor roll. Det viktiga är att komma ihåg att ha en längre kjol när man ska gunga gungbräda.Här pluggade jag reklam i GöteborgHär var det nyårsglitter. Jag älskar den här bilden.Och nu är det nästan nutid. Med Matilda och Judit på promenad.


Plattorna på balkongen lades ut för några veckor sedan.Jag och Ruben myser så ofta vi får.


Och i helgen skidade vi fram på Burträsket.

Fotona har jag fräckt snott från: Susanne, Rickard, Ann, Joakim, Fanny, Annina, Markus och Diana.

One thought on “När andra dokumenterar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *