Snurrklänningar, monstervantar och gamla vänner

Snurrklänningar, monstervantar och gamla vänner


Igår var jag på bio med den här våriga tjejen.


Sen hängde jag med hem till henne och drack varm choklad


Och fick se något som liknade en modern dansföreställning.

Det var hopp och studs och det skira svarta tyget (hennes mammas klänning som jag precis provat) svepte över scenen/sängen.


Sen hittade vi Judits monstervantar. Jag virkade dem åt henne i höstas, men då var det lite för kallt för att ha dem.


Men nu är de alldeles lagom.Och extra bra just för att de är monstervantar med ögon nos och en stor mun, så man får se upp när man håller henne i handen så man inte blir uppäten. Jag tänkte att jag gjorde bäst i att smita därifrån.Jag skulle iväg och träffa ett gäng gamla klasskompisar från gymnasiet. Av någon anledning har vi missat att vi bor nära varandra. De blir bland annat personliga tränare, superekonomer (Vi gick ju trots allt samhällsekonomi så det är väl tur att någon tar det spåret.) och utbildade entreprenörer. Det är knasigt hur olika ens val i livet kan bli.Vi var på morfar Ginko och åt gott och drack vin.En väldigt mysig lördag helt enkelt.

One thought on “Snurrklänningar, monstervantar och gamla vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *