Saker man kan dela

Saker man kan dela


En stor gryta grön soppa.


En burk nyplockade jordgubbar.


En plaskig pooloch nu även varenda litet blogginlägg här! Nedan ser ni en för Facebook, en för Twitter och dessutom en för Pinterest om det skulle finnas bilder ni vill spara och dela där (men märk väl knappen till höger – ”Link with love”, alltså, kom alltid ihåg att skriva vems bilderna är och ta aldrig bort länkningen tillbaka till ursprungskällan.)

Dessutom har jag lagt till ett sätt att svara på kommentarer och kommentera svaren på kommentarerna och kanske går det till och med att kommentera kommentarerna på svaren. Nåväl, jag tycker ni ska prova istället för att jag ska förklara. Seså!

5 thoughts on “Saker man kan dela

  1. Jag vill dela med mig till dig att mina friends ska till Stockholm på något galej på fredag. Det betyder att jag är ensam och uttråkad och tänkte att jag kanske åker med dem en bit och hittar på något. Alltså undrar jag vad du och Joakim gör då? Något vi kan dela kanske?

  2. första bilden är ju bara bäst. känns väldigt vidvinkligt och jag vill också få plats med hela världen i en bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *