Livet ur telefonen

Livet ur telefonen

Lite så här har det sett ut i min telefon när jag tittar tillbaka, Instagram använder jag så himla ofta att det nästan inte kan vara riktigt sunt. Ovan är det en blandad kompott av renar, en arbetskamrat, en systerson, en isdroppande mustasch och ett analogt meddelande som låg på mitt skrivbord när jag kom tillbaka från ett möte (försökte svara, tror inte han fick det).
På ett sätt älskar jag att man bara kan titta och interagera med andra via telefonen och att Instagram aldrig skapat en plattform på nätet. Å andra sidan kan jag tycka att det blir väldigt exkluderande mot de som inte kan använda appen. En svensk kille verkar ha tyckt likadant, eller i alla fall tyckt att det behövdes ett ställe som inte var telefonen att samla sina bilder på och kika på andras. Copygram döpte han det till.

Här finns alla mina bilder

4 thoughts on “Livet ur telefonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *