Sista dagen att tävla!

Sista dagen att tävla!Tack för den fantastiska responsen på förra inlägget om praktikintervjun. Det är bra att det sprids så fortsätt blogga om det, twittra, dela på facebook och prata om det under fikapausen. Det är som många kommenterat inte ett helt ovanligt bemötande i reklambranschen eller i andra branscher och för att få en ändring på det så måste det pratas om.

Men nu till något helt annat.

Ni kommer väl ihåg att idag är sista dagen för att tävla för att få ett Weskin till din telefon med någon av mina illustrationer på. Tävlingen slutar i kväll vid midnatt. Så skriv din favoritpryl och läs mer om hur tävlingen går till i detta inlägget.

One thought on “Sista dagen att tävla!

  1. Hej – är en äldre dam som av en slump läste ditt inlägg om praktikantansökningen (kom in via nina weibulls blogg) – jäkla skitstövel till gubbe, bara att tänka att du kan bli hans chef om tio år, haha.
    Hur som kanske det gläder dig att jag sett din "Love will tear us apart" och tycker den är genial.
    Jag kommer inte tävla om skin utan köpa ett – har jag råd med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *