Weskins + Annika + tävling!

Weskins + Annika + tävling!

Weskins är ett företag som trycker upp bilder på skyddande plast för din dator, telefon och surflatta. I julas fick jag ett paket från dem där de gjort några exempel på hur mina illustrationer skulle kunna se ut på telefon och dator. Det följde med ett brev där de frågade om jag ville inleda ett samarbete med dem. Självklart kunde jag inte säga nej när det kom fysiskt brev och presenter. Så nu finns många av mina populäraste illustrationer till salu för att pryda dina prylar och göra dem lite mer personliga, plasten är tjock och lätt räfflad och skulle du vilja ta bort bilden efter ett tag så lämnar det inga märken.

Premiärer och releasefester kräver ju sitt firande, så därför anordnar jag + Weskins en tävling där tre av mina skins ligger i prispotten.

Såhär går det till:

1. Besök Weskins.com, välj vilken av mina bilder du skulle vilja ha på din telefon (det är de som är nedan och ovan). Motivera gärna!

2. Berätta om din absoluta favoritpryl i hela världen och varför den är det. Det kan vara allt från en galge till din egen uppfinning.

3. Skriv allt i en kommentar och kom ihåg att jag vill kunna komma i kontakt med dig om du vinner (alltså: fyll i mailen eller liknande)

4. Sprid tävlingen så mycket du orkar!

På onsdag den 25 januari avslöjar jag de tre vinnarna.


47 thoughts on “Weskins + Annika + tävling!

 1. åååå JAG SKULLE ABSOLUT VILLA HA! ser helt underbart ut! :-)Men jag äger tyvärr ingen iphone eller någon sådan mobil som skalen görs för. nej va orättvist!:-(

 2. Jag vill jättegärna ha! =) Så underbara bilder! Jag äger en HTC Sensation och skulle vilja pryda den med "Men kom då" eller "Love will tear us".
  Min absoluta favoritpryl är min dator. Den är fantastiskt bra att redigera mina foton i, jag kan lyssna på bra musik, se på bästa True Blood och framförallt kolla in min favoritblogg, annikabackstrom.blogspot.com. Så himlans mycket inspiration och underbara bilder, tips och trix och söta små plastdjur och Juditar =)
  Mig kan man nå på mitraekstrom.blogg.se eller mitra.ekstrom@gmail.com Kram!

 3. Hejhej! Åhh, herregöstaness vilka fina skal! Blev helt överlycklig när jag såg att det fanns ett 'Love Will Tear Us Apart'-skal, Joy Division är en av de finaste!
  Min favoritpryl i hela världen är nog min skrivmaskin en mycket gammal fyndad i andrahand, den är väldigt fin att titta på, men det är också väldigt tillfredsställande att skriva brev och lägga på brevlådan. Det är fint att känna att man kanske kommer att göra någon glad.
  Min mejl; gultejfult@hotmail.com

 4. Åh, vad underbart och vackert! Jag skulle jättegärna vilja ha The Whale till en Samsung Galaxy SII.

  Min favoritpryl i hela världen just nu är nog utrymmet för tv-serier i min hjärna. Där jag sparar klipp som är extra bra, där tv-seriesoundtracks spelas om och om igen, och där den största delen av mitt eskapist-jag finns. När det är kallt och mörkt ute finns det ingenting som är bättre än att stänga in sig under täcket och gå upp i någon annans värld. (Så det bästa just nu kanske är tv-serier. Men hur som helst. Utan utrymmet i hjärnan för tv-serier skulle de ju inte vara en del av mig.) För tillfället är det allra mest världen hos The Mighty Boosh som lockar.

  Min mail är helhasselberg@gmail.com!

 5. Åh, skulle jag vinna "The Whale" till min iPhone skulle jag bli mäkta lycklig! Jag som älskar valar, och tänk att alltid få ha en med sig som är designat av bästaste dig!!

  Min favoritpryl är min lila 15"s-kånken. Det är som en vanlig kånken fast med ett gömt fack för min dator. Förutom att vara i min favoritfärg, bekväm och übersnygg är den mycket viktig för mig. Utan den hade jag inte kunnat få tillbaka andningsförmågan när jag får en allergiattack, anteckna viktiga saker jag ser och hör eller fota allt vackert omkring mig. Tack vare min kånken kan jag bära med mig alla de saker som gör mig till mig och därför är det min favoritpryl.

  Tack så hemskt mycket för en kanonblogg som alltid inspirerar mig till tusen!
  Min mailaddress: hedbasch@gmail.com

 6. Hej Annika,

  Då Joy Division och låten "Love will tear us apart" har varit en av mina absoluta favoritlåtar genom mitt liv är det givet att "Love will tear us"-skalet är min absoluta favorit!

  Tråkigt nog måste jag nog säga att min favoritpryl är min iPhone4, av den enkla anledningen att jag har hela mitt liv i den och skulle inte klara mig utan den.

  Men vore det då inte fantastiskt att pryda den med ett vackert skal? 😉

  Min mail: rikard.petersson81@gmail.com

 7. Hej. Jag får som lite andnöd. Det känns som att det är skrivet i stjärnorna att det är just idag, typ samtidigt(!!) som jag fick min levererans med min splitter nya iphone, som den här tävligen läggs upp på din blogg. Tänk om jag tom vinner bara därför! Jag har investerat i en smartphone (kanske dyraste köpet nånsin)så att jag kan fota mer, prata länge och gratis med min kompis i USA och surfa när det behövs. Jag drömde inatt att min iphone kom levererad i svart (fel) och med en konstigt skal i blågrått med gummitaggar (felfelfel!) Jag har alltså redan en något sjuklig och underbar relation till min nya telefon= iphonen utnämnes härmed till min favoritpryl!! Vinner jag hoppas jag på Bo i magen eller Båtmönster eller egentligen vilken som. Trevlig helg!
  emmasmail@spray.se

 8. Åh jag skulle hemskt gärna vilja ha "Bo i magen" till min iPhone! Mest för att jag är besatt av valar och färgen turkos!

  Min bästa bästa pryl måste nog vara min anslagstavla. Den är sprängfylld mer inspiration, minnen, viktigheter och oviktigheter. Och när jag låter blicken vila där ett tag så blir jag både glad, nostalgiskt och kommer på massa saker jag ska göra. En perfekt sak helt enkelt!

  Kram!
  (mail: pralin22@hotmail.com )

 9. åh vilka underbara skal! shit!
  jag skulle gärna vilja önska skalet: Ester Classic till min Iphone. Jag har letat och letat till de perfekta skalet. Har minst 10st skal som är trevliga och fina men ingen som jag trivs i. – slutar alltid med att jag inte tar något alls och mer repor för varje dag. MEN NU HITTAR JAG DESSA PERFEKTA SKAL! Skulle vara jätteroligt att vinna detta skal! Jag behöver det!

  Min favoritpryl är min iphone. För den har allt. skulle kunna leva med en iphone vid min sida. det låter som jag är värsta nörden, men det är precis det jag är.

 10. Åhhhhhhhh, the whale är to die for!!! Så fin, dels för att det är en val på och för att den ser lite rymdinspirerad ut. kan alltså inte bli fult med dessa toppenkomponenter!! Jag önskar att MIN favoritpryl var en vävstol, men jag har inte plats för någon så jag får hålla till godo med skolans.. Men MIN favoritpryl (som jag äger) är nog bannemig min hjärna. Den kommer på så smarta grejer och gör mig till den jag är med mina knasiga idéer.

  (marta_564@hotmail.com)

 11. 1. Jag skulle gärna vilja ha "Men kom då"

  2. Jag tänker att jag gillar min säng väldigt mycket, eller ja, min pojkvänssäng för vi sover oftast i den. Han får inte plats i min säng (som är 120-200) för han är för lång så han har en specialsäng som är extralång för extra långa människor. Sängen är bra för där kan man sova, vilket jag gillar, och så kan man ligga och kolla på serier i den, prata, pussas och annat som jag inte tänker är lämpligt att skriva här. En säng är en bra pryl att ha, min absoluta favoritpryl. (Genom att inte människor, djur och gott att äta inte riktigt är prylar, de är kärlek)

  anna.charlotta.eklund@hotmail.se

 12. skulle helt klart vilja ha 'bo i magen' till min dator. det är en av mina favoritbilder och jag har redan 'men kom då' inramad på min sovrumsvägg. det vore fantastiskt tjusigt att matcha den med en stilig dator.

  min favoritpryl är utan tvekan min bruna satchel från cambridge satchel company. den har ingraverade initialer för att verka viktig och rymmer hur måna anteckningsblock som helst (dessutom är den perfekt stor för att få plats med en dator i). så känner man sig lite som en engelsk skolpojke när man bär den, och det är ju inte helt fel.

  quarted@hotmail.com

 13. Min favorit är "Men kom då",helt rätt färger och superfint motiv! Den skulle pryda min nya HTC Wildfire S bra.
  Min absoluta favoritpryl är min symaskin som även kan brodera, den kan man göra diverse pysselprojekt med 🙂 jag kontaktas på: ciliascreativechaos@gmail.com

 14. Om jag skulle vinna någon så här tjusigt, hade jag helst tagit Sailor till min iphone 4.

  Min bästa pryl är nog min lilla "cord-control", alltså en liten plastmojäng som man kan sno sladden till hörlurarna runt, så de inte trasslar sig i väskan. Minskar svärandet innan jag ska lyssna på mina älskade podcasts (i en telefon som skulle bli ännu finare pimpad…) Jag tycker att det är definitionen av en pryl! En liten sak som man inte förrän man har den i sin ägo, förstår hur man kunnat leva utan!

 15. Ojojoj va fint. Så fint att man nästan spricker!
  I och för sej skulle jag nog spricka om jag fick "men kom då" till min iphone…

  Min favorit pryl just nu är mina tio fingrar, eftersom de är mycket användbara allihop. På morgonen tar de tag i tandborsten och borstar mina tänder, vid lunch håller de i en gaffeln som ger mej mat och sedan genomför de alla mina pyssliga idéer, de ritar roliga krumelurer och skriver ner poesi om jag så vill. Så fingrar, det är grejer det!

  Här kan du nå mej: pysselpassionen@hotmail.com

 16. 1. "Lampor" är min favorit. Jättefin. (och båtmönster!)

  2. Min favoritpryl…. Är nog spegeln! Haha… Det är så roligt med speglar och nu när jag blev tvungen att tänka efter vilken pryl jag använder mest så är den nog en av dem. I alla fall den roligaste. Det som gör den roligare är ju också att min dotter älskar den lika mycket och vi skrattar mycket tillsammans tack vare den. Därför har jag nu inlett projektet att göra den till den finaste sago-spegeln i världen.
  Spegeln hjälper mig också mycket, då jag då och då vill vara extra snygg för min man. Utan den hade jag inte vetat hur fin jag är och inte med samma mod närma mig min ursnygge fästman för att pussa honom sönder och samman 🙂

  Nåväl! Hoppas på snygg telefon!

  //Heléne

  eneleh_1@hotmail.com

 17. The Whale var underbar, den vill jag ha till min iphone!

  Min favorit pryl just nu är min ny vävda matta i orange och rosa, eftersom det är världens bästa färgkombination. Och så är den skön att gå på.

  Tack och hej, sara.glasberg@gmail.com

 18. Min favoritpryl måste nog vara min röda ukulele. Den ger så fina och glada ljud ifrån sig och det är omöjligt att inte le när någon spelar ukulele. Nu är jag inte särskilt duktig(men jag drömmer om att bli). När min dåvarande pojkvän spelade för mig i en glänta på väg ner till vattnet en sommardag, då smälte jag.

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha "Men kom då" till min iphone 4, då det är en av de finaste illustrationerna jag vet. Plus att den bilden tänkte jag visa när jag gör ett föredrag om en illustratör jag beundrar i min digitala illustrationskurs!

  paulaa.3@hotmail.com

 19. Åh vad roligt för dig!

  Om jag hade fått välja hade jag velat ha "Love will tear us" till min iphone 4.

  Min favoritsak måste nog vara min John blund-figur. Den är ungefär 20 cm hög och i plast som är färgat i guld. Jag älskar den så mycket! Jag håller just nu på att flytta, och skulle försöka lägga undan så mycket som möjligt när jag packade ner alla grejer. Och det mesta hamnade på vinden, men John Blund kunde jag inte låta frysa där uppe…

  tove.vesterlund@hotmail.com

 20. Jag hade gillat att få Båtmönster till min iPad2 ty den hamnar lite här och där och kan bli lite osynlig och därmed råka sittas på. Och det hade ju varit en fadäs.

  Min absoluta favoritpryl just nu är limpistolen. Med den kan jag laga saker och bygga grejer när jag blir sugen på pyssel. Som en himmelsäng till dockhuset tex av en disksvamp, blompinnar, posterupphänglist och lite tyg. Tadaa, bordellsäng! Men ångorna, ÅNGORNA!

  mchochnokk@gmail.com

 21. Hej Annika!

  Min favoritpryl i hela världen måste jag säga är min kamera. Har med den överallt för att fånga hela världen på bild. För att fånga drömmar och vackerheter för framtiden. Att ha när jag sitter gammal och gaggig på ett hem, då ska jag ta fram mina bilder och minnas mitt härliga liv:)

  Vinner jag önskar jag mig "Men kom då!" till Iphone 4 🙂

  kram!

 22. Härligt Annika!
  Min favorit: "The Whale". Valen gör mig rofylld och lugn när jag ser den simma i rymd. Att få titta på en sådan varje dag hade varit välbehövligt för att lugna ner min vardag lite! Favoritpryl är min blyertsgrå fjällräven-kånken, den har funnits med mig i mer än 10 år och är fortfarande i gott skick. Med den kånkar jag runt på mina tillbehör var dag. Ingenting är omöjligt för den att bära!(nästan). Med det tillhörande liggunderlaget kan jag sätta mig ner på backen när helst jag vill och filosofera. <3 Perfekt!
  mail: musicophilias@hotmail.se

 23. Hej Annika! Jag önskar mig "the whale" till iPhone4, för att min bästa kompis och mesta favoritperson i hela världen har en favvo-tshirt med en liknande val på. Om jag då har en telefon med en val så blir det som kompishjärtan, tänker jag. Fast en uppgraderad version.

  Min bästa sak som jag äger är en stor, vacker kista som jag har ärvt av mina storasyster. Den innehåller min skatt: det vill säga alla braiga saker som jag har samlat på mig ända sedan jag var liten för att en dag kunna flytta hemifrån – och vara beredd på det! Det vill säga allt från stavmixer till värmeljushållare. Och vet du, nästa onsdag ska kistan plundras och skatten ska fram, för då flyttar jag äntligen från mitt barndomshem till en egen tvåa!!

  Hejdå!!
  sagacarlsson@hotmail.com

 24. Bilden jag skulle vilja ha är 'Men kom då'. Tycker den är fantastiskt fin och kommer att göra min mobil ungefär 345 gånger sötare! Har en iPhone 3G.

  Min absoluta favoritpryl i hela världen är ett halsband som jag fick av min mormor när jag fyllde 20 år. Det är min gammelmormors vigselring som blivit tillplattad och en guldkedja har lagts till. Det är egentligen inget värdefullt så men eftersom jag tyckte så mycket om min gammelmormor (och även delar namn med henne) så känns det lite extra fint och tycker därför bäst om det halsbandet.

  Email: swedishsoul@gmail.com

 25. Hej hej!
  Åh jag skulle vilja klä min dator i finskruden med valen! Bo i magen för MacBookPro 13''. Så himla söt att jag dör lite.

  Min bästaste pryl är en äppelklyftare. Dels för att kanten är röd och format som ett äpple och gör mig superglad, och dels för att äppelklyftare är det mest onödigt praktiska som nån kommit på! Jag vet inte varför men äpplen blir liksom massa mycket godare i klyftor, men (då jag är lat) ids jag så sällan klyfta dem. Tills jag trillade över denna! Bara placera över äpplet, tryck ner och voilà! Äppleklyftor! Nomnomnom!

  Hej svejs!
  Linnnea
  e-mail
  linnea.carlquist@gmail.com

 26. Ahmen nu gick det så snabbt att huvvet inte hängde med. Jag kikade runt så länge att jag tappade bort mig. Skin till telefonen vare ju.
  Men alltså Bo i magen. Det blir ju inte sötare.
  Så iPhone skare va. En sån dära fyra.

  Hej svejs igen!

 27. Jag har ju som du vet ingen sån där avancerad telefon (jag har en man kan tappa i golvet tio gånger om dagen och råka köra i tvättmaskinen). Så jag vill inte tävla. Och det är nog lika bra, eftersom jag aldrig skulle kunna välja en favoritpryl.

  Kanske skulle jag välja mina vantar. Det är nog femta paret likadana jag har. De är mjuka och snälla. Ställer upp för mig i vått och torrt. Och kallt.

  Annars har jag en liten gul plåtburk. Någon gång i tiden hade den laga cykelpunkterings-jox i sig, men nu tjänsgör den som hårnålsförvaring. En fin vän.

  Anyways, i tävlingen hejar jag på hon vars favoritpryl var en gammal skrivmaskin. Om jag hade en gammal skrivmaskin skulle den nog vara min favoritpryl också.

 28. – Min favoritpryl just nu är min iPad när jag spelar Wordfeud. (allt blir så mycket större än på telefonen)
  – Den skulle behöva en baksida typ Bo i magen.

 29. 1. The Whale for iphone 4S, because whales are such otherworldly creatures, and are wonderful reminders that magic and whimsicality can indeed exist in the mundane.

  2. My favourite thing is simply my Rotring pen – together we draw, scribble, write, create, and dream endlessly. Only we draw the line of our limits. [But if a 'pryl' could be person then I would say my mum.]

  3. 09129948@stu.mmu.ac.uk

  (Fingers crossed it's not too late!)

  <3 Emma

 30. Jag skulle vilja ha sailor, hon är så fin tycker jag.
  Och min bästa pryl är nog kameran. Trots att jag inte ens har en blogg. Det är min allra bästa grej för med den sparar jag mitt liv och all glädje. Tänk vad mycket man skulle glömma bort om det inte fanns fotografier som berättar det. Nyligen förlorade jag en väldigt kär vän och då blev alla foton jag tagit på henne, på oss och på vårat lilla gäng dom värdefullaste jag har. För att när jag kollar på dom kan man nästan känna lyckan strömma ut, minnen och känslor gör sig påminda. Aldrig ska jag sluta fotografera!

 31. 1. The Wahle, är helt fantastiskt förtjust i valar, har de lite varstans i min lilla lägenhet i varierande form och utseenade. De kan tillbringa en hel livstid utan att möta en annan val och ändå hålla livsgnistan vid liv..

  Med din ljuvliga illustration skulle man kunna vandra omkring med en val i fickan och ta sig en titt då och då, bara det 🙂

  2. Det måste nog vara mitt skrivbord. Fann det i min farmors ladugård, fast det var förskräckligt slitet. Har de senaste åren renoverat det steg för steg. Dragit bord gammal färg och plast, sandpapprat varje millimeter och målat lager för lager.. Nu står det här så fint, med kopparbeslag dessutom, som kom fram efter en våg av superputsning. Det är så fint att omge sig med saker med historia och då särskilt när det är ens egen.

  Sabina.M
  Saka0006@slu.stud.se

 32. åh jag hoppas jag inte är för sen!
  1. jag är döförtjust i dina saker och har till och med några av dina illustrationer sparade på datorn, så jag kan inte välja! MEN jag väljer Men kom då, eller lampor.. eller båtarna.

  2. Idag är min favoritpryl, lämpligt nog, min iphone. Jag har nämligen fått ett kort konsultjobb som innebär att jag ska resa runt och träffa specifika personer i Linköping och prata jämställdhet. Tills för en vecka sedan hade jag satt min fot i Linköping ungefär tre gånger max. jag hade varit chanslös utan min iphone, och speciellt då googlemapsappen. Herregud, jag har gått vilse tio gånger om dagen men tack vare kartan har jag lyckats ta mig dit jag ska varje dag. Att jag sedan ser fullkomligt idiotisk ut när jag går runt och stirrar på skärmen och vänder runt på stället för att se vilket håll jag ska gå till är en helt annan sak. Men tänk va fint det skulle vara att ha ett fint tryck av dig på baksidan av den när jag står där och är hel-vilse!

 33. Men kom då! – den fina bilden vill jag ha på min mobil.

  Min favvopryl är helt klart min iphone. Varför? För att den är bra att ha till allt, läsa bloggar, kolla mailen, hitta goa recept till middagen, hålla koll på när jag har tvättid, navigera mig genom göteborg då man hamnat på någon gata man inte visste fanns. Dessutom skulle bilden sitta extra fint nu då jag tappat mobben i backen så baksidan sprack!

 34. 1. The Wahle.

  2. Min affisch med valar på. I somras åkte jag till Reykjavik, bland annat för att få se valar, men blev under båtturen så sjösjuk att jag fick sitta under däck. Och där fanns inga valar, bara fulla norrmän. Så när jag kom hem köpte jag en affisch, för att på så vis kunna se mina valar när jag vill. Affischen hänger nu på väggen i mitt vardagsrum.

  Från Mathilda mathildanjohansson@hotmail.com

 35. Hej Annika!
  Om jag skulle vinna vill jag ha ett "Love will tear us apart" skydd till iPhone 4. Jag gillar bilder på hjärtan som ser ut som på riktig och detta är extra fint. Dessutom är texten så himla sann.
  Min absoluta favoritpryl är min underbara skinnväska, de rymmer allt, är dösnygg och fyndades för en 20a på loppis nära dina hemtrakter.
  Min mail är: smulan_1995@hotmail.com
  Ha det bäst! Clara

 36. Wow! Hoppas det inte är för sent!
  Jag skulle bli superduperglad om jag vann "Men kom då" till min iPhone 3G som jag fått av min pappa. Jag såg den först på UnderbaraClaras blogg, och den är ju såå tjusig! Att få kika på den varje gång jag tar upp mobilen vore inte tokigt! Min favoritpryl är nog min vigselring, som jag inte kan ha på mig för att mina fingrar svullnat upp! Eller min orangea nya kavaj som min man tycker är supertantig.
  Jag kommer nog inte hinna sprida tävlingen så värst, men jag ska försöka!
  Mig når du på malin.weijnblad@gmail.com, om jag skulle ha den stora turen!

 37. Åh. Whale är nog det vackraste jag sett. Den skulle vara så ultimat som försenad födelsedagspresent till min bästa-vän-i-hela-världen. Så det är den jag önskar mig.

  Min favoritpryl är mina vandrarkängor. Med dem kan man ta sig överallt utan att få skavsår, de läcker inte in och är svartgrå och fina. Dessutom är de varma på vintern och svala på sommaren plus att jag har massor med bra minnen från vandringar, vackra vinterdagar och olika läger då jag bott i mina kängor. Så fantastiska!

  helenapahlman@live.se

  /Helena

 38. Jag skulle vilja ha "Lampor" på min telefon.

  Min absoluta favoritpryl just nu är nog min säng! Läser just nu i 225%-fart på universitetet och då är det verkligen nödvändigt med god sömn.

 39. Jag älskar The Wahle. Bara för att valar är de största däggdjuren men ändå så är de så himla snälla. De biter igen eller trampar på någon. Bland mina favoritprylar är ett valhalsband från Erica Weiner. Jag brukar matcha det med min farmors blus med spetskrage, då känner jag mig fin. Tack för en fin blogg! Älskar att du tittar på American Horror Story 🙂

 40. Åh vilka underbara ting! Om jag fick välja precis vad som helst i världen så skulle jag antingen välja ”The Whale” eller ”Men kom då” till min HTC Wildfire. Då skulle jag nog bli glad. Båda två känns som en verklighetsflykt på något magiskt vis. Vilket är precis det jag kanske söker, eller gärna hamnar i, i mina drömmar på bussar, bänkar och i sånger. Lite överallt. De där bilderna sätter liksom ord på hur jag vill försvinna, när allt bara blir för mycket. Även fast jag mycket väl vet att det kanske inte alltid är det, det som är det bästa. Så kan man drömma att det är det för några sekunder i alla fall.

  Min favorit pryl i hela världen, måste nog vara mitt röda piano, som finns vid fönstret. Förutom att det kanske är världens vackraste piano, så kan man spela på det (även om det må vara lite ostämt). Det är där jag kan få sätta ton på all min kreativitet och känna att jag kan. Även fast det vissa dagar känns hopplöst, så känns det oftast allra mest fantastiskt. Där kan jag sitta i timmar om jag vill och ibland bara några minuter. Det känns så obeskrivligt bra. Att sätta ton på vardagen, eller ibland träna på den där låten som du hörde i den där filmen.

 41. Oj glömde skriva in mitt namn och min mejl, så dumt. Vilket tur att jag kom på det nu i alla fall! Mathilda Becker, estetlivet@hotmail.com

  Åh vilka underbara ting! Om jag fick välja precis vad som helst i världen så skulle jag antingen välja ”The Whale” eller ”Men kom då” till min HTC Wildfire. Då skulle jag nog bli glad. Båda två känns som en verklighetsflykt på något magiskt vis. Vilket är precis det jag kanske söker, eller gärna hamnar i, i mina drömmar på bussar, bänkar och i sånger. Lite överallt. De där bilderna sätter liksom ord på hur jag vill försvinna, när allt bara blir för mycket. Även fast jag mycket väl vet att det kanske inte alltid är det, det som är det bästa. Så kan man drömma att det är det för några sekunder i alla fall.

  Min favorit pryl i hela världen, måste nog vara mitt röda piano, som finns vid fönstret. Förutom att det kanske är världens vackraste piano, så kan man spela på det (även om det må vara lite ostämt). Det är där jag kan få sätta ton på all min kreativitet och känna att jag kan. Även fast det vissa dagar känns hopplöst, så känns det oftast allra mest fantastiskt. Där kan jag sitta i timmar om jag vill och ibland bara några minuter. Det känns så obeskrivligt bra. Att sätta ton på vardagen, eller ibland träna på den där låten som du hörde i den där filmen.

  Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *