Som Arbetsrobotarna i Avatar

Som Arbetsrobotarna i Avatar

Jag är sjukt bra och sjukt dålig på att träna. Allt går i perioder och egentligen vet jag ju att jag tycker om det, men när rutinerna försvunnit i olika flyttar är det ibland svårt att hitta tillbaka igen och ibland väldigt svårt att tycka man har tid. Men det ska nog ordna sig, det är bara att bestämma sig för det.
Jag har börjat läsa en träningsblogg, det råkar även en kollegas blogg. Egentligen läser jag den kanske mest för att den är kul, inte just för att den handlar om träning. Men han skriver om det på ett väldigt bra sätt. Det handlar varken om bygga tusen muskler och deffa till tusen, inte heller om att tappa alla kilon man bär på, det handlar helt enkelt om vanlig, hederlig träning. Fast ibland provar han olika träningsformer, som att köra parkour vid slussen mitt i rusningstrafik, eller yoga i ett 40 grader varmt rum. Så egentligen är det nog inte bara så vanligt.

Och även om han skriver att det inte är just motivation som krävs för att träna så är det nog precis det jag känner när jag läser det här inlägget som citatet nedan kommer från.

 

Och bloggen heter förstås det som alla strävar efter: Stark som en björn, snabb som en örn

One thought on “Som Arbetsrobotarna i Avatar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *