Bra jobb!

Bra jobb!


foto av Brian Burkhardt

Jag är tillbaka på jobbat kan man säga. Japp, ni läste precis rätt. Jag är tillbaka på samma ställe jag gjorde praktik på, men på riktigt den här gången. Nu är jag anställd och jobbar på Great Works som creative. Det är faktiskt mitt första riktiga jobb om man räknar bort sommarjobb och mitt frilansande som alltid bara varit på sidan av studerandet. Det är häftigt och himla kul att få komma tillbaka till alla jag lärt känna under hösten.

När de frågar mig vad jag gjort under min evighetslånga ledighet (1 månad, på pricken) så vet jag inte riktigt. Jag tror jag mest sovit och sett alla tv-serier som finns. Det får man göra ibland och bara låta allt som finns i hjärnan bearbetas mellan sångnumrena i Glee, spökena i American Horror Stories och smyckestillverkningen i Project Accessory (bilden ovan är tagen av en av deltagarna i det senare).

Men nu ni, nu är jag jobbarns pöjk.

8 thoughts on “Bra jobb!

  1. Åh! Vart tittar du på Project Accessory? för den går väl inte på svensk tv nu? Försökt hitta den online men det är svårt!
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *