Annas bokburgare!

Annas bokburgare!Alltid studentrabatt på Burger King

Jag blir glad när det går bra för folk i (före detta) klassen, ännu gladare blir jag när det går bra för en av mina bästa vänner. Den här annonsen har Anna gjort under sin praktik/jobb på Shout och i veckan blev det klart att den vann silver i månadens print på Resumé. Hurra för henne! Läs om motiveringen här.

6 thoughts on “Annas bokburgare!

  1. hej annika!
    vill bara säga att du är fantastiskt duktig. jag har planer på att plugga reklam, och jag är så himla intresserad av din utbildning. har du kanske skrivit någon sammanfattning i din blogg någon gång? ser ju att du har en kategori som heter utbildning, men jag skulle liksom konkret vilja veta vad du tycker om skolan du går/gått på. och utbildningen. är det värt? får man jobb? vad gör ni för någonting?
    vore så tacksam för DINA åsikter. kram!

  2. Tack alla!
    Till Josephine: Det är en jättebra skola med väldigt stora chanser för jobb. Jag tror typ nästan alla har fått jobb de senaste åren. Det har också kommit en ny handledare för utbildningen som har väldigt bra planer för hur den ska kunna utvecklas och bli ännu bättre. Den är lätt värd att gå. Jättemycket praktik och bra folk från branschen som håller i föreläsningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *