Saker jag gör på praktiken del III – Telefonpiraterna

Saker jag gör på praktiken del III – Telefonpiraterna

Ikväll klockan 22.25 börjar Telefonpiraterna på Kanal 5. Det är ett program med busringningar som gjorts av folk här på byrån, ett gäng komiker och ett gäng animatörer. Även jag har varit med på ett hörn och ritat miljöer och karaktärer som sedan Katja har animerat. (Jag passade även på att lära mig animera lite mer själv, även om det tog bra mycket längre tid för mig än för Katja. Så de få klippen, tre för att vara exakt, är jag extra stolt över)

Det jag gjort kommer inte vara med i de första programmen utan först efter nyår, men självklart borde ni göra tittandet till ett återkommande inslag på måndagskvällarna med start redan ikväll.
Ni som känner mig kommer nog se vilka bilder som är mina. För er som inte känner mig riktigt än så kan jag avslöja att ni ska hålla utkik efter bilder som dessa:

3 thoughts on “Saker jag gör på praktiken del III – Telefonpiraterna

  1. Det måste vara riktigt kul, inspirerande och peppade att få se sina "verk" i tv! Och det verkar som du hamnat på riktigt bra praktikplatser, kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *