Saker jag gör på praktiken del II

Saker jag gör på praktiken del IIIbland på praktiken kommer det fram någon och frågar konstiga saker, som om man kan ställa upp och bli fotograferad: ”Nu på en gång?” och då svarar man helt enkelt ja, något annat går ju inte för sig. Sen får man börja ansvara för designen på sidan, visserligen från ett redan satt och godkänt manér, men ändå.

Det är kul när saker man varit med och pillat på börjar finnas på riktigt. Firmify har jag jobbat med lite under hösten. Det är en sida som du anlitar för att anlita dig så att du ska kunna göra jobb utan att ha eget företag. Ja, helt enkelt skickar du en faktura via dem till det företag du gör jobb åt, så får du ut det som lön. Jättebra om du inte vill starta eget företag, om du gör jobb lite mer sällan eller bara hatar allt pappersarbete.

Ja, och så är den ju otroligt snygg också. Bara det är en anledning att använda tjänsten.

www.firmify.se

3 thoughts on “Saker jag gör på praktiken del II

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *