På annat håll

På annat håll


Jag finns ju på annat håll också, inte bara i bloggen, ibland frågar ni vad jag heter på olika ställen. Så nu går vi igenom det ordentligt.På twitter finns jag under namnet @annikabackstrom . Var väldigt aktiv, nu mindre, fast jag kommer nog igen.På Instagram hittar ni mig med namnet annikan. Jag fotar nog det mesta hela tiden på ett ungefär.


På Pinterest heter jag annikabackstrom och är överaktiv, där hamnar allt jag kommer över på internet som jag gillar att titta på.Min rätt statiska portfolio hittar ni på annikabackstrom.se


Vill ni absolut möta mig i Wordfeud så har jag namnet Annikan där. Både sjukt less och besatt på samma gång av spelet.På Vimeo laddar jag upp mina filmer, här hittar ni mig. Under de videor jag gillat finns en massa fint, sånt jag gillat helt enkelt.Och självklart har bloggen en facebooksida.

(Jag har även rätt inaktiva användare på Flickr, Youtube och diverse andra sidor. Oftast heter jag annikabackstrom, frokenbackstrom eller annikan. Men de jag inte nämner här är inte särskilt aktiva eller intressanta.)

3 thoughts on “På annat håll

  1. åååå brabra, ja vistte inte du var sååååå aktiv på nätet, nu följer jag dej på pinterest i allafall! 🙂

  2. this is amazing, tacktacktack m83 midnight city låten är så himla underbar, ska ladda ner den och några andra till min andra droid. åh, tack ännu en gång du är min räddning just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *