12 thoughts on “En söndag på 51 sekunder

  1. Vilken fin liten film! Undrar lite som "anonym", vilken kamera du använder? Jag är sugen på att köpa en ny, men kan inte bestämma mig!

  2. Kristin: nope, musiken har jag inte gjort, tyvärr.
    Vicky: jag har dragit i lite färgkurvor och säkt hastigheten på några av klippen.
    Anonym, Helly: Canon 550d har jag. Med ett 50mm 1,8 och makrona är filmade med ett gammalt 30mm objektiv + mellanringar som fixar makrot.

  3. Du är så duktig och kreativ så jag nästan spricker! Brukar gå in och titta på alla dina videos från trå år tillbaka, blir så glad av dom! I Julklapp ska jag önska mig en av dina teckningar av mamma och pappa! Du kommer ju blir stor stor tror och hoppas jag! GRYM BRUD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *