Något väldigt bra.

Något väldigt bra.Liksom recensenterna fullkomligt älskar jag den här skivan. Den får följa med både när jag halvsover och är ute och springer, när jag jobbar. Hur nu det kan fungera, men det gör det. Det fungerar även väldigt bra att köra bil till om man hellre vill det, det har jag också provat. Det är så mycket musik och så mycket som händer i  ljudbilden (på ett mycket bra sätt). Bombastiskt och pompöst och skört och fint på samma gång.

Såhär skriver DN:
”A heart like yours in a time like this” är en väldigt vacker västerbottnisk soulballad med närmast sakrala Beach Boys-körer.


Det var recensentens favorit, min med lite. Fast mest Medicate it right tror jag, kanske.

Skivan släpptes alldeles i dagarna, men tjyvsläpptes på Spotify några dagar innan.

3 thoughts on “Något väldigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *