Mina bilder på andras väggar

Mina bilder på andras väggar


Hemma hos Sandra hänger en tjej som samlar på kontaktannonser från det aldrig färdiga Samlarobjekt


Min vän Hanna har en Kosmonaut vid namn Alexandr på väggen sedan många år tillbaka


Och hon har även ett hjärta på hallspegeln.


På både Claras vägg…


Och i Teres vardagsrum sitter Men kom då!

Om ni har någon av mina bilder på väggarna så maila gärna bilder till backstrom.annika@gmail.com (eller kommentera med en länk till detta inlägget), jag vill jättegärna se hur det blev och jag skulle hemskt gärna vilja visa andra hur det kan se ut. Så maila bilder så gör jag ett inlägg om det, och länkar till era bloggar om ni har förstås.

Bilderna ovan är såklart hämtade från respektive blogg.

4 thoughts on “Mina bilder på andras väggar

  1. Hej Annikan! Här inne, på din blogg, är jag titt som tätt och spanar på vad du gör. Åh jag blev så glad nu sist när jag helt plötsligt såg att shopen låg upp igen! 😀 Jag har längtat och väntat! Den har visst legat uppe ett tag nu, förstår inte hur jag lyckats missa! Nu längtar och väntar jag tills "badkar" och "vinter" kommer upp också! De har jag spanat på länge! *hoppas hoppas*

  2. Har tyvärr ingen bild av dig ännu. Men önskar önskar att få lägga vantarna på the whale and the balloons! Åh den är så fin och innehåller allt jag tycker extra mkt om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *