low-key classy

low-key classy

Det finns 32 stycken himlarns duktiga personer i min klass. En av dem heter Emil. För några månader sedan skapade han bloggen Suit up or die, en inspirationssida för gentlemannen. Helt enkelt ett flöde av bilder att mode- och livsstilsmässigt inspireras av (De objektifierande nakenbilderna à la Alfahanne tycker jag dock ska bort pronto). Bloggen fick väldigt positiv respons (trots nakenbilderna) och nu är det en större inspirationssida med artiklar och tips. Ni kan bland annat läsa om Revolutionärernas vilja att bära dyra klockor, lära er att välja den perfekta weekendbagen, och läsa en intervju med Mauro Scocco. Nu vet jag inte hur många män som läser min blogg, men de som gör det låtsas jag är ena riktigt rediga gentlemän (som såklart tänker feministiskt, sysslar med något kreativit, är superbra på att dansa, kammar håret varje morgon, vågar göra bort sig, skrattar högt även om ingen annan gör det och så vidare och så vidare)

Jag ser en ambition att vara lite som Fantastic Man, och jag hoppas att de når dit (men också att de slutar med de nakna kvinnorna, för jag förstår verkligen inte vad det har med saken att göra).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *