Bärbart ljud

Bärbart ljudDen här bloggen har förvandlats lite till en konsumtionsblogg på senaste tiden. Mitt bästa köp någonsin kan jag bara inte låta bli att visa. Jag hittade den alldeles i mitten på den två kilometer långa loppis i Aspudden i söndags. Först ser det bara ut som en väska.Sen öppnar man locket och skruvar fast veven.Här någonstans börjar ni kanske ana vad det är.Min alldeles egna portabla resegrammofon.Stenkakan med låtarna ”En stilla flört” och ”Dina blåa ögon lovar mer än dina röda läppar ge” spelas varm. Det sprakar och har sig precis som det ska. Ljudet är alldeles perfekt.Nu saknas bara picknicken

6 thoughts on “Bärbart ljud

  1. men ååh. det enda dåliga med att precis flytta bort från sverige. att missa aspuddsloppisen. speciellt när man har bott där hela sitt liv. AVIS. så himla fin!

  2. Precis en sådan där hoppas jag att jag någon gång, någonstans skall ha turen att ramla över! Jag är inte alls avundsjuk. (Eller så är det precis vad jag är!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *