En present

En present


Häromdagen fick jag en paket utan avsändare. Ett försenat födelsedagspaket? En inflyttningspresent? Ja, jag låtsades att det var båda och gick med paketet hela dagen i handen utan att öppna. Ni vet sådär för att suga på karamellen lite extra.


Men så när jag öppnade paketet fick jag ännu mer godis! På bild! Lakritsmonsterkatter på lakritshalsband. Åh, jag blev så himla himla glad för precis den här hade jag önskat mig i present. Tack så mycket Malin! Den kommer passa perfekt i vårt rosavitsvarta kök.


Nu saknas det bara att köpa en hel massa ramar till alla våra bilder. Att vårt hem kommer se ut som ett gigantiskt barnrum, ja det är bara fint.

4 thoughts on “En present

  1. Åhh, precis ett sånt paket hämtade jag på posten idag! Man blir ju glad bara av omslagspappret. Även om jag visste precis vad jag köpt så tyckte jag de var ännu snyggare på riktigt.
    Lakrits och Varulvar fanns i mitt rör.
    /Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *