Roots – ett releasekalas

Roots – ett releasekalas


När man kommer in till min praktikplats får man först säga hej till renen som står och assisterar vid receptionen.


Sen ser man snart balkongen. I torsdag var det fullt med folk där.


För det var releasefest för den här tidningen som Great Works tagit fram.


Roots undersöker det estetiska och kulturella i videospel. Första numret har temat Humanity+ och handlar bland annat om gränsen mellan människa/maskin och hur den sakta börjar suddas ut och även lite konspirationsteorier har de fått med. Det är mycket troligt att jag är lite partisk, men oj vad intressanta texter det är i den (och det kan jag säga utan att vara särskilt intresserad av sådana spel) . Gillar ni teknik-och framtidstexterna i Bon kommer ni gilla det här.
Vill ni läsa mer och hitta var den finns att köpa så gå in här.


Den här mannen har jobbat hårt med tidningen in i minsta detalj.


Och den här kvinnan gjorde ett fenomenalt jobb under releasekvällen,


för vad skulle vi annars äta?


Sen minglades det


och pratades


och väntades på mer korv.

6 thoughts on “Roots – ett releasekalas

 1. Hej jag heter Joanna är är 23 år.
  När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
  Så besök gärna min blogg:)
  kram

 2. Heter han som jobbat med boken möjligtvis Tomas?
  Han är väldigt lik en kille som fanns på Synergi Interactive när jag praktiserade där.

 3. Tidningen låter ju helt och hållet megaspännande!
  Och vad är grejen med uppstoppade renar?! När jag praktiserade på Sköna hem hade de också en…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *