Okej, vi kör på dessa

Okej, vi kör på dessa

Efter att halvt valt ut med slumpordsgenerator, och halvt finjusterat resultaten så blir det dessa tio rubriker. Att jag skrev att rubrikerna inte behöver ha någon logik om ni inte vill gjorde att jag knappt förstår hälften. Så det kanske blir väldigt generösa tolkningar, jag hoppas ni är okej med det och jag hoppas ni är okej att det kan ta en tid att ta sig igenom dessa. Men vi provar.

Hen
Jag älskar dig
Pärlor bland molnen
Mitt drömjobb och hur jag ska få det
När jag är 80 år vill jag se tillbaka på mitt liv och tänka.
Vad som är vackert och varför 
Det viktigaste
Om jorden går under inom 1 timme

2 thoughts on “Okej, vi kör på dessa

  1. åh vilka sköna du valde ut! och min kom med, kul 🙂 tolka generöst, det är ju din tolkning man vill läsa liksom. kram på dig! /Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *