rubriker.

rubriker.

Jag tar konceptet rakt av från Försök att inte se så snygg ut som i sin tur tagit det av andra. Jag hoppas att det kommer att generera fantastiska, spännande blogginlägg och att jag kommer igång att skriva lite vettigare igen. Att ge er denna möjlighet gör mig dock lite rädd. Det kan ju bli hur som helst.

Så går det till:

1. Du skriver en rubrik i kommentarsfältet om vad som helst, hur som helst och behöver egentligen inte ha någon logik om du känner för att det ska vara så.

2. Jag tolkar och skriver en text till rubriken.

30 thoughts on “rubriker.

 1. Hoppas att du inte väljer så snuttipluttiga förslag bara..! Vet inte om jag tolkade ditt inlägg fel, men jag antar att det handlar om att visa att man har åsikter, och viktiga sådana? Tolkade i alla fall Cissi och LD så..
  Hoppas att du väljer förslag därefter också, för jag tror verkligen att du har bra och viktiga åsikter! Inte bara om pärlor och tyll..
  Puss och kram!

 2. Anna: tolka fel eller rätt får man göra som man vill. Det som är kul är kanske att jag blir tvungen att skriva om andra saker än vad som mest syns här och utmana mig själv, och bjuda er på lite nytt såklart. Förhoppningsvis blir det så.

 3. Vad som samtidigt hände i ett parallellt universum

  Jag och min syster

  Dagen då jag vaknade och var en…

  Vad som är vackert och varför

  Det viktigaste

  Kul sak med rubriker och fin blogg! 🙂

 4. Ingen hade gjort det som jag (men jag gjorde det inte)

  ps. kul att vi sågs! hoppas vi kanske kan ses igen nu när du bor så pass nära 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *