The Can I Project

The Can I Project

Säkert! Har översatt några låtar till engelska, för de som inte pratar svenska har försökt själva med Google translate. Det blir ju sällan bra. 
”Får jag” blir förstås ”Can I” på engelska. Säkert! skriver att låten handlar om mod och att våga, och det är det videon ska handla om. Du kan lyssna på låten och själv skicka in fotografier liknande dessa där du berättar vad du vågat göra här.

Annika Norlin skriver detta om skivan som heter ”På Engelska”:
”About the album, then. Well, på engelska mostly contains songs from Facit, but it also features two tunes from our first album, Säkert!. The songs are about working too hard, loving too much, talking too little, growing up too slow in the northern parts of Sweden, and about fearing your country’s politics is going somewhere where the rich get richer and the poor get poorer. They’re about crying at a wedding. They feature a lot of sad guitars and folk-ish violins. Every time I go abroad I meet someone who asks me about the famous Scandinavian melancholia and I guess this album pretty much embraces that. The songs are simple and sad. In a fun way, hopefully. ”


Sen avslutar hon med:
”PS. Om du är svensk och läser det här: gör det inte. Du ska lyssna på den svenska skivan”


Men det går ju inte att låta bli att vilja lyssna och kika litegrann.
Läs mer här på Säkert!s blogg
The Can I Project

2 thoughts on “The Can I Project

  1. Åh, jag gilar Säkert så himla mycket men tycker lite lite bättre om hennes röst när hon sjunger som Hello Saferide och på engelska. Så jag tänker att det här kan bli riktigt riktigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *