ett pysselskåp

ett pysselskåp


I sommar har jag gått runt med vad jag kallar en aktivitetspåse. Det har varit lite papper, lite lera, lite dator och lite pocketböcker i den. I höst flyttar vi till Stockholm, då ska de där pysslandet förhoppningsvis få lite mer plats. Det bästa vore förstås att ha ett helt eget pysselrum, men det finns det ju inte plats i den lägenhet vi ska hyra i andrahand. Det här pysselskåpet från Martha Stewart är nästbäst. Då kan det få vara så stökigt och tokigt det vill där inne. Helst skulle man få stänga den utan att själva bordet fälls ihop, så man bara kan lämna det man jobbar på precis där det är. Vilken dröm det vore.

10 thoughts on “ett pysselskåp

  1. Jag vill ha det där skåpet så bad! Fast då skulle jag nog behöva bygga ut det för att få plats med alla garnnystan. Kan man inte köra nystanen genom vakuumförpackaren så de inte tar fullt så stor plats?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *