Debra Broz

Debra Broz


Twin Kittens, 2010

En gång hittade jag och Joakim den mest fantastiska porslinsfiguren världen har skådat. Det var en kvinna med hatt som, om jag minns rätt, höll i en bukett blommor. Allting såg rätt ut om det inte hade varit för hennes ytterst udda ansiktsdrag. Hon hade nämligen ett ansikte som en and. Eller inte bara som en and, det var en gräsand med näbb och hela köret.
Vi gav bort den i present till Joakims bror och hans tjej så den finns någonstans i hennes stuga. Jag ångrar det ibland nu, för jag tänker på den så ofta. Jag tog inte ens en bild av den.


botanical / ornithological graft, 2010

Jag har inte sett något liknande förrän Debra Broz hittade till mig. Hon gör porslinsfigurer på samma sätt. Det är djur i djur, djur på saker och djur som har saker som brukar vara på andra ställen.


Woodland creature, 2010

Ear Wings (fairy), 2010


Flightless bovine, 2010
via fluxshopblog

2 thoughts on “Debra Broz

  1. Vilka fantastiska! Jag har en viss svaghet för att loppisfynda konstiga prydnadssaker men dessa är bland de finaste jag sett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *