en annan klänning

en annan klänning


I Burträsk finns det något jag inte har annars, nämligen en symaskin. Därför blir det alltid en stund för mig där jag hamnar i en psykos av sömnad, men kolla helst inte nära på sömmarna, för särskilt noggrann orkar jag tyvärr aldrig vara.


Det här tyget hade jag köpt något år tidigare, men på grund av att symaskinen stod på mitt rum i Burträsk så fick även tyget stanna där.


En fram och en baksida ritade efter en annan klänning, och fyra elastiska sömmar senare så hade jag den enklaste sommarklänningen jag bott i mest hela tiden.


Och sjömansmössan då undrar ni? Ja, den har jag inte sytt, men väl köpt på marknaden bland en massa militäröverskott.


Och dinosaurien?  Ja, han är en betongklump.

4 thoughts on “en annan klänning

  1. Men åh Annika, vilken underbart söt klänning! jag är precis som du när jag syr, orkar inte vara särskilt noggrann, bara ibland om jag verkligen bestämmer mig. Just nu syr jag en rutig klänning i 50-talsmodell, kolla min blogg senare i veckan om du vill se hur den blir 🙂 (jag har fållen kvar..)

    kram! /Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *