Tänk om, åh vilken lycka, vilken grej!

Tänk om, åh vilken lycka, vilken grej!


Det där med tävlingar är väl ingenting tänker jag och rycker på axeln, men hoppas ändå. Tänk om. Åh vilken kick, vilken självförtroendeboost och åh ,vad roligt! Men samtidigt är det ett äsch, inte kan väl jag. Får man göra så?
Men nu gör jag så ändå.
Veckorevyns Blog Awards har öppnat dörrarna för nomineringar och oj vad kul det vore om någon skulle vilja nominera min blogg.

Det bästa jag vet är när någon skriver att jag inspirerat dem att göra något, att våga tänka att de faktiskt kan också. Så det finaste vore ju om man skulle få ett pris var att vara just en inspiratör, för det är nog det jag vill vara. Men samtidigt, äsch, får man hoppas på sånt?

Nominera kan man i alla fall göra här på VeckoRevyn.

Puss på er

4 thoughts on “Tänk om, åh vilken lycka, vilken grej!

  1. självklart ska du hoppas! innan jag hittade till din blogg hade jag total inspirationstorka, totaaaal! nu vill jag bara pyssla, fixa och dona varje dag! keep up the good work änna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *