te med guldkant

te med guldkant


När jag fyllde 20 fick jag en present av min bror och hans flickvän. En prenumeration på te i tolv månader. Det är tur att jag gillar te, så burkarna töms sakta men säkert och fylls snart på med mer.
Dessutom är det tur att jag har en sådan vän som Emmy, som nästan det första hon säger när hon kommer in genom dörren är: Ska jag sätta på lite tevatten?


Därför krävdes en fin tekanna. Och tänk vad glad jag blev när jag vann den här på tradera! En gammal Uppsala-Ekeby Royal. Det bästa är att den har knorr på toppen.Och tänk vad gott det blir i dessa gamla tjeckoslovakiska tekoppar som jag också bjöd hem.

Jag blev en liten traderajunkie för en liten stund i veckan. Men det är okej, det händer faktiskt inte särskilt ofta. Dessutom vill man väl alltid ha lite tekalas.

8 thoughts on “te med guldkant

 1. Åh, det ser ut som min tekopp (har tyvärr bara en enda) som jag fått efter min mamma. Jag drack alltid i den när jag hälsade på henne, och när hon gick bort fick den komma hem till mig. Riktig toppenkopp!

 2. 1. Världens sötaste teservis ju! Tradera är högst älskvärt och triggar igång tävlingskänslan till max även hos en så loj tävlingsmänniska som jag!

  2. PRENUMERATION PÅ TE! Typ den grymmaste presenten någonsin! Vart kan man skaffa sig/ge bort en sådan?! Måste måste måste ha!

  3. Åh en så mysig liten blogg! Hit ska jag återkomma!

  Bock och tack
  Nea

 3. Kul att se var tekopparna hamnade! 🙂 Jättefin blogg du har! Kikar gärna in fler gånger!/TJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *