tre färgglada saker att bläddra i

tre färgglada saker att bläddra i


Joakim gav mig en present på alla hjärtans dag. Den här boken som jag skrivit om förut och ville ha jättejättemycket. Som jag blev glad när jag öppnade paketet.


Den är som en skrivbok för barn. Men istället för att lära sig skillnaden på gemener och versaler så gäller det här att se vilka gemener och versaler av olika typsnitt som hör ihop. Eller som här till höger att se vilken Gothic style som passar på pub, i bibeln och i hårdrocksbandet.


Sen så lyckades jag komma över den här boken när jag var i Stockholm och vi tog en sväng till Ikea. När Emmy ringde dit tidigare och ville köpa en i höstas så kunde man inte det, för den här boken fick bara de som köpte kök. Nu var tydligen den kampanjen över och kassörskorna sa att jag kunde ta den, utan att betala. Vilken lyx!


Den har dessa fina bilder av Carl Kleiner som jag också skrivit om förut.
Dock är det mycket märkligt att de som köpte kök på Ikea fick den här. För den innehåller typ deras kökskatalog, och det passar inte ens in. Alls. Lite dåligt av er Forsman&Bodenfors.


Den tredje lilla saken fick jag efter några mailkonversationer fram och tillbaka med Fluxshop hitskickad. De säljer den nämligen inte i sin shop, men jag ville hemskt gärna ha den ändå. Det är en kalender som gjorts i Umeå med tio lokalt förankrade fotografer som har bidragit med 52 fotografier totalt.


Fina fotografier och fint upplagt med dagarna.

Juli är rosa

Det var de tre. Färger gör mig glad.

4 thoughts on “tre färgglada saker att bläddra i

  1. Jag har både nummer ett och två här! Bakboken lyckades jag tigga till mig på IKEA utan att köpa något kök och Hyperactivitypography ligger på soffbordet och väntat på att bli pysslad i. Mycket fina!

  2. Kara Annika,
    Jag ville bara tacka dig for att din blogg ar sa otroligt fin, valskriven och vacker. Aven om jag pluggar ett annat kreativt amne ar det alltid en frojd att kika in har och kanna sig inspirerad!
    Karlek och kramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *