kakhimlar, tandkrämer och skräpmonster

kakhimlar, tandkrämer och skräpmonster

(klicka på bilderna för att se större)

I vår blir det som tidigare nämnt flytt till Göteborg för min del, och grejerna som gjorde att jag hamnade där är dessa. Alltså några av mina arbetsprover till Reklamakademien. Jag kan säga att arbetsproverna stressades ihop på rätt kort tid och jag är väl inte nöjd med allt direkt. Men, jag kom in i alla fall. Så något måste de ju ha.
Ovan logotyp till ett fik med namnet Cookies Heaven i centrala Vänersborg. Jag kan inget om Vänersborg, men kakor tycker jag om. Det fick bli en liten låda för take-away-kakor också.
Tandkrämsförpackning som skulle synas i tandkrämshyllan. Tandkrämen hade den lustiga blandningen av Aloe Vera och Havtorn i sig och jag valde att göra den till en diamant.
Uppgiften var här att ta fram material till Skräpplockardagarna 2010, min kampanj handlade om skräpmonster, diplomet till bästa skolan i Sverige var till de bästa monsterjägarna och så vidare.
Annons om att plocka upp hundbajs. Bajset kladdar på sidan mitt emot annonsen med.
Och till sist skulle man göra ett självporträtt, och det har jag visat tidigare kan jag minnas. Men för att ta det igen så är det en illustration av ett foto som är placerat i en liten värld av tyll och pappersträd för att sedan fotas igen.
Det var det!

6 thoughts on “kakhimlar, tandkrämer och skräpmonster

 1. Hej! Jättefint! Har några frågor, om det går bra, för jag är intresserad av reklam…

  Vad ska du utbilda dig till/vad vill du jobba med?
  Var ligger skolan, hur lång är utbildningen?

  älskar din blogg!

 2. Tack!

  Jessica: Gör det! Göteborg ska väl vara en bra stad, jag känner ju knappt någon där, men man har ju hört talas om det..

  Titti: Jag ritar för hand med tunna tuschpennor, scannar in och färglägger i datorn oftast.

  Anonnym: Det går bra! utbildningen jag ska gå är 2 år, en YH-utbildning som det heter och efter det är jag färdigutbildad AD och kan jobba på reklambyrå till exempel. Den ligger på Lindholmen i Göteborg på Ky-akademien.
  Jag vill helst vara kreatören i arbetet och få skapa och hitta på, men vill nog jobba med andra människor och inte själv hela tiden, så att jobba på reklambyrå eller liknande känner jag skulle passa mig bra!

 3. vad kul med flytt till gbg!
  den utbildningen är jättebra, har själv gått på ky-akademien men dum som jag var hoppade jag av. vilket jag såhär i efterhand självklart har fått ångra.

  hur har det gått med boende för din del?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *