hanna och jag

hanna och jag

Innan en hemvändarkväll på juldagen i Skellefteå. Efter ett tag måste jag faktiskt säga att det kändes som en konstig dröm att varenda en man passerade när man gick mellan dansgolven var personer man kände mer eller mindre. Fast jag skrattade mycket i alla fall och jag hann träffa folk som håller till i Oslo och Växjö och alla möjliga ställen som man inte hinner träffa annars.

One thought on “hanna och jag

  1. hejsan ankipanki! våran plan att bara vara i klutmark ett tag igår gick inget vidare och sen fick vi lite problem med logistiken (att alla skulle åt olika håll och biljetter var glömda på fel ställen)och ungefär samtidigt som sånt hände tog mina sista mobilpengar slut. så det var därför jag inte kom tillbaka och inte hörde av mig. hoppas att eran bil inte var alltför översnöad och att ni körde försiktigt hem! för övrigt kan jag säga att juldagen var ungefär tusen gånger roligare än annandagen. härifrån till rymden, så mycket roligare var den.

    vi ses i februari 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *