tvåveckorsutmaningen

tvåveckorsutmaningen


Det här är Hanna.
När vi gick gymnasiet sprang vi runt och var kreativa, drack smoothies och delade varandras soffor titt som tätt (för vi bodde så pass nära varandra att det var lätt att hälsa på om kvällarna med tillräckligt långt bort från varandra för att man inte skulle orka gå hem igen).

Hanna jobbar som skolfotograf och har nu startat en blogg tillsammans med lite vänner och till och med jag får vara med, hurra! Ett tema på två veckor och det ska få en att producera en bild. Jag fotade så mycket förr men har liksom glömt bort det. Så nu är det dags att ta upp det igen och ta mystiska konstfoton. Ta till exempel temat som gäller nu, hur kommer det att sluta egentligen?

2veckorsutmaningen.blogspot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *