juldagen på Balzac

juldagen på Balzac

Igår var en sådan där träffa-alla-man-inte-träffat-sen-i-somras-kväll. Ni vet under julen då alla kommer hem och troligtvis går ut. Erik nämnde skellefteångesten en massa gånger (det där med att alla går ut, många har satsat lite för hårt kvällen till ära och blir lite odrägliga), Susanne var överlycklig och vi var glada allihop. I dag är jag alldeles hes för man måste ju prata så mycket, och så högt, för att få sagt allt man vill säga en sånhär kväll.

Julls och jag

gamla tjejgänget. Julia, jag, Tove, Sus och Hanna. Hanna ser roligast ut där på hörnet.
Erik, jag, Tovis
Adam hade fått målade naglar
Erik var glad, ibland fylld av ångest.
finfina Jonas!

Sus
Lunne!

Och sen träffade jag Alex (min vän och även min brors flickväns lillasyster),  som blivit pålurad för höga skor.

7 thoughts on “juldagen på Balzac

  1. jonas såg ut som något ont barn från en skräckfilm! scary!

    (verriord phers, när man lyssnar på perishers. we’re alla part of something bigger, I tell you)

  2. AAAAAAH! vi måste göra ngt typ nu snart och du vet du jag tänkte att vi liksom kunde styra en fest som inte är en nyårsfest jag menar hallå varför ska man bara ha dunderfester på nyårs och förresten så behöver det inte vara en dunderfest för en mysig kväll med folk man tycker om är nästan ännu bättre och jag vill bara inflika att jag inte är brunett…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *