dan före dopparedan

dan före dopparedan

Det är en hel massa snö här i Valsfäboda, idag var det stora julgranshuggningsdagen så vi begav oss ut i skogen och letade. I den här skogen finns det förrymda mufflonfår, troligtvis inte så farliga men deras spår finns överallt. Jag trodde nästan det var en myt, men ikväll kom min bror och hans tjej in, chockade över det mufflonfår som stirrade på dem utanför ladugården.

snö snö snö
Andrea, som fick fälla granen
Pappsen

Bror och den jättestora hästen
Mamma

Senare tog vi fram alla julsakerna. Vår julgran är alltid full av konstiga saker som gröna bläckfiskar av garn med miljoner armar, konstiga tomtar och fåglar som tappat vingarna (och ser därför ut som tumlare).

Sen så är det oerhört stjärnklart här! Ikväll såg man tydligt konturerna från vintergatan och massor med stjärnor. Jag gillar sånt väldigt mycket.

One thought on “dan före dopparedan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *