åka hem

åka hemI natt satt vi uppe till 4 och gjorde julkalender (allt är klart, till slut, nu ligger inläggen och bara väntar på att läggas upp!) och drack glögg med Pete och Sebbe som var de enda kvarvarande i korridoren. 3 timmar senare steg vi upp och hoppade på bussen för att sedan hoppa på tåget (behöver jag ens säga att vi sov mest hela vägen till Stockholm?). Vårt flyg gick precis när det skulle gå. Jag och Joakim gick skilda vägar och nu sitter jag i Nölgårn som den kallas. Det är där min kusin bor. Vi bor i Sörgårn, det är vår sommarstuga, men jag skulle snarare kalla det julstuga för det är alltid här vi firar jul. Det är här pappa växte upp som bonnpojke och just är det en massa snö här och en hel massa skog runtomkring. I morgon ska vi hugga julgran, pynta huset och allt sånt där som man gör kring jul. 

3 thoughts on “åka hem

  1. Åh… Längtar lite… här är det dessutom 5 grader varmt.
    Fast vi har det bra också. Soluppgång över havet i vardagsrummet och brasan brinner. Nu ska jag fixa frukost till alla 7-sovare.

  2. Ni är fina som snus och er historia har gjort mig glad varenda dag när jag läst den såhär 24 små steg innan jul. Tack för en sockersöt historia!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *