Petter söker fru – en kontaktannons

Petter söker fru – en kontaktannons

Petter bor i korridoren, han är en sådan där som drar mest och bäst ordvitsar av alla jag känner (han klår till och med min bror). Han är väldans trevlig och mycket sällskaplig. Och är som han själv brukar säga: Petter than Petter. 
Nu är det dock så att Petter saknar någon att hålla nära. Det här är hans egna ord:

”Jag är: 23-årig intelligent och lagom snygg/ful nörd/velpelle som älskar sport, spel och musik i en lite tyngre, mörkare och misantropisk tappning. Jag har en absurd och ofta oanständig humor som du antingen kommer älska eller avsky. Jag hatar vinter och snö och vill helst bara fly till varmare breddgrader, gärna med dig. Trots mina till synes aggressiva och misantropiska drag, så är jag egentligen världens snällaste kille som vill ha fred på jorden och ett fint badkar.

Du är: en tjej som gillar mig. Det räcker.”

Tror du att du är rätt för Petter, eller känner du någon annan som är det så tveka inte att maila eller kontakta någon av oss på något sätt, till exempel genom en kommentar här (jag förmedlar det vidare till grabben). 
Känner du att du i hemlighet vill ha mer av Petter, eller vill veta mer innan du bestämmer dig för att ta steget, så har han en egen blogg

arkivbilder, klickar du på kategorin ’Karlstad’ i menyn till höger så finns det ännu mer om du letar. 

5 thoughts on “Petter söker fru – en kontaktannons

 1. Jag kan inte bestämma mig för om det här är sjukt patetiskt/desperat/vad-du-vill eller ett extremt jätte-lattjo experiment med glimten i ögat.

 2. Världens bästa kontaktannonsskrivare verkar Petter vara! Tänk va mysigt det skulle vara att läsa kontaktannonserna i tidningen om dom var lite mer som hans!
  Tänkte också passa på att meddela att jag nu efter på tok för långt tid har antagit din utmaning. Jag har skrivit sju på tok för långa punkter om mig själv på min blogg! Och jag snodde din leggingspunkt, leggings är och förblir bäst!
  Ska du till sthlm nåt i jul?

 3. Jag visste inte om att Lindsay var leggingstillverkare, men nu när jag vet lär hon väl bli min nya förebild 🙂
  Jag trodde verkligen att jag skulle hinna starta mitt företag innan jul, men nu lämnar jag Malmö och mina symaskiner för en hel månad!

  Jag försökte lämna en kommentar till KontaktannonsPetter på hans blogg som en liten följd på hans inlägg på min blogg, men ack det verkar inte gå. Du kanske kan vidarebefodra min lilla affärsidé till honom..?

  ”Jag fortsätter vår bloggdiskussion om kontaktannonser. Att skriva kontaktannonser behöver nog inte bli en tråkig sysselsättning. Du behöver ju inte skriva dem åt dig själv, du kan ju liksom bli anställd för att skriva andras! Tänk va bra det skulle vara. Och va mycket finare och trevligare och variationsrika kontaktannonssidorna skulle bli. Och så mycket mindre sorgliga och miserabla! En liten affärsidé bara!”

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *