Idag gillar jag

Idag gillar jag

Wardrobe Snacks av Kelsey McClellan och Michelle Maguire. Så himla underbara foton som kombinerar det bästa av två världar – Monokroma färgmatchningar och ätbara saker. Till och med den annars bespottade färgen hörapparatsbeige känns tilltalande i dessa bilder.


Christian Fuchs återskapar sina släktingars porträtt med sig själv i huvudrollen.

”I was looking at one of the family portraits from 1830 of Eleanora, my grandmother’s great-great-grandmother” he says.”I began to think, ’Considering we share the same genes, could I actually look like her?’ That afternoon I went to the hairdresser and got them to put my hair up in ringlets. I thought it was a cool idea for a new project.”

Dessa retroinspirerade matfoton av Hector Manuela Sanches får mig att vilja gå till recepthyllan på närmsta second handbutik, riva ut sidorna och rama in dem.

One thought on “Idag gillar jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *