Sellout

Sellout

Den första mars ordnar vår klass ett event på Röhsska museet. Det kommer förhoppningsvis bli så fantastiskt bra så det inte finns ord. Ja, det tror jag i alla fall. Det kommer bli paneldebatt om konst och kommers, musik, tilltugg och dryck.
Please Copy Me har skrivit mer om det och där kan ni även se hela den finfina inbjudan som några i klassen petat ihop (inte jag tyvärr, men jag älskar den) och skickat ut till ett antal byråer. Här ovan ser ni en liten del av den, men den är så lång att inte hela skulle rymmas här.

Nu vet jag inte hur många reklammänniskor det är som läser bloggen, men i alla fall. Är ni sugna på att komma så gäller det att o.s.a så snart som möjligt. Platserna är begränsade och åtråvärda!
Här finns eventet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *