julklappsbytning

julklappsbytning


I fredags efter att vi fått jullov träffades Emmy, Petter, Julia och jag för att byta julklappar. Anna var också med men skickade sin klapp med oss och åkte iväg till match.
Petter gav ett paket med rim till Emmy. Sen pratade de båda om texter och sånt en liten stund (de läser båda till copywriters). Jag och Julia (som läser AD) tittade på varandra som om vi inte förstod ett ord av vad de sa. För det gjorde vi nog inte heller.


Anna gav petter en fin fluga!


Lotten vi dragit hade gjort det så tokigt att jag och Julia fick varandra att ge paket till. Hon gav mig ett paket format som en prinsesstårta med mitt namn på. Hon hade sytt (!) ihop det kvällen innan. Inuti låg tårtfatet som på bilden är under det som tidigare var paketet (klurigt), förutom det fick jag en massa andra klappar också. Hon är galen.

Hon fick en vara-fin-när-hon-dansar-lindyhop-och-vill-vara-lite-retro-grej av mig. Mitt paket var på långa vägar inte lika fint. Men jag tror hon blev glad ändå.

4 thoughts on “julklappsbytning

  1. skojjar du jag fick bästa klappen! Precis vad jag ville ha men inte fått tummen ur att köpa o den va i rätt storlek! (raffiga underkläder om ni undrar 😉
    /J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *