Frimärken

Frimärken


Vi har haft en del uppdelat ADs och Copys nu ett tag. Copysarna hade Mattias Åkerberg och vi hade fina norrbottniska Christina Sandell från Brandwork. Det blev typografi in i minsta detalj och några designuppgifter. Här fick vi i uppdrag att göra frimärken för ”det europeiska året för bekämpning av fattigdom och social utestängning. Såhär blev mina.


Tanken var att halva frimärket skulle gå till välgörenhet, så antingen om den som köper frimärken betalar det dubbla eller andra företag skänker resten när ett frimärkshäfte köps, det får man diskutera med Posten.
På de inre delarna står det till någon som behöver någon, till en bit mat,  till en hjälpande hand, till någon som fryser.


Sen skriver du ditt brev och tar loss ditt frimärke (de ska sitta som ett klistermärke)


Kvar ser du då hur de 15 kronorna du donerat hjälper någon.

19 thoughts on “Frimärken

  1. Men kors så fint! Min första tanke innan jag läste var att "de där vill jag klistra på mina brev", ihop med budskapet och det faktum att du trixat ihop dem själv blir jag bara ännu mer angelägen. Ut i produktion NU!

  2. alltså Annika, hur finurlig får man vara? Allt du gör blir så himla fint! Det känns som det kommer så naturligt. Jag… jag tycker det du gör är så himla bra. Ville bara säga det.

  3. Hej Annika,
    Jag du är så himla fräck! Galet kreativ. Tycker det är fantastiskt med en sådan kreativ människa som du. Frimärkena behövde inte ta någon omväg, dom körde rakt in i hjärtat (ber om ursäkt om det lät lite präktigt men det är sant!).
    Gud vad du är bra!

    Kram C

  4. Fantastiskt fina! Jag hade utan tvekan köpt dem och klistrat dem på mina brev (eller börjat samla på frimärken så att jag fick behålla dem för mig själv).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *