sysselsättning

sysselsättning


Men egentligen måste jag verkligen plugga ekonomi, vi har tenta på fredag och då ska vi kunna allt om kalkyler och balansräkningar. Visserligen gick jag samhällsekonomi på gymnasiet så någonstans finns de här begreppen. Måste bara hitta i vilken del av hjärnan de gömt sig.

Virka känns dock lite roligare.

9 thoughts on “sysselsättning

  1. Rosetterna är ljuvliga! Och jag älskar den översta bilden. Jag är ingen hejare på att virka men jag ska se om man kan göra något liknande med sticknålarna. Oh my <3

  2. hej, jag efterlyser också en virkbeskrivning om du har någon. är ingen hejare på att virka men skulle hemskt gärna vilja virka liknande rosetter! du är fin, likaså din blogg. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *