Högskoleprovstider

Högskoleprovstider

Jag har skrivit högskoleprovet en gång när jag gick trean på gymnasiet. Jag minns ärligt talat inte hur det gick, men efteråt skrev jag i alla fall en sång om det. Eller rättare sagt så använde jag mig av termerna i NOG-testet, det som är matematiskt, för att skriva nåt. Låten heter därför passande nog ”Jag har fått NOG” eller möjligen det lite mindre ordvitsiga ”2.0” Det kan man få välja. Risken finns att de som skrivit högskoleprovet förstår det bättre än de som inte gjort det. Nåväl.

3 thoughts on “Högskoleprovstider

  1. åh, vad fin! på riktigt! när jag gick på gymnasiet skrev jag små, knäppa noveller om olika kemiska föreningar och derivata och hans vänner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *