baka kaka

baka kakaPrecis hemkommen efter att ha varit långt borta hos Anna och haft bakdag. Koppkakor, kakpinnar och en hel hög rosetter i någon sugar/flowerpasteblandning. Jaja, jag kan inte sånt. Jag gör bara det Anna säger att vi ska göra. Några av rosetterna fick pryda något som blev så otroligt fint. Men det är bäst att hålla hemligt lite till tror jag.

(Anna råkade dessutom radera alla mina kakbilder från min kamera när hon tog dem till sin dator innan vi for, det var antagligen mest av sekretesskäl, så bilden är från hennes blogg )

5 thoughts on “baka kaka

  1. Det var som sagt någon mix mellan sugarpaste och flowerpaste som Anna (kvinnan.blogspot.com) gjort och färgat. Sen skar vi tunna band och pillade ihop. Du får nog snarare gå in på hennes blogg och ställa samma fråga för jag har inte så stor koll på baksaker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *