småkonfekt och hittade saker

småkonfekt och hittade saker

Om jag skulle starta en byrå skulle den heta Konfekt. Ingen skulle ha helt svarta kläder när man jobbar där och vi skulle ha våra lokaler i en gammal godisbutik som finns här i Göteborg. På övervåningen skulle vi sitta och jobba och det skulle vara plats för en stor atelje i närheten.
På nedervåningen säljer vi godis och kakor. En gång i veckan måste alla jobba i butiken på nedervåningen, så att man kopplar bort jobbet för en liten stund och tänker på annat, det är då de bästa idéerna kommer.

Kanske ingår det den dagen att baka något gott också. Småkakorna kostar 2 kronor styck och Muffinsarna lite mer.
Jag planerar mitt drömjobbgäng lite då och då. Projektledare, webbare, grafiker och kreatörer. Folk man träffat och passat bra med, folk man vet vill åt samma håll.
Jag hoppas de vill jobba där med mig.

Fast, det är ett tag kvar till dess så jag drömmer lite fortfarande, funderar och planerar.
Istället tänkte jag börja bjuda på lite smågodis och samla alla de fina bilder och inspiration jag hittar mest hela tiden. För tillfället samlas allt i en gigantisk mapp på min dator, men det känns som att den håller på att spricka, så jag bjuder er alla att titta in på saker jag hittar här:

konfekten.tumblr.com

Det är inte mycket än, men det kommer med all säkerhet bli.
(Inspirationskategorin finns förstås kvar här, så vissa saker hittar nog hit med.)

10 thoughts on “småkonfekt och hittade saker

  1. alltså, vad fint. jag har precis samma framtidsdröm, i min ingår också en massa bra kaffe och utställningsmöjligheter i butiken.

  2. Har en mycket lik dröm, men i min är det ett arkitektur-bok-blomster-café-galleri som gäller. Säg till när du sätter igång med din idé så ska jag söka jobb hos dej! 🙂

  3. Wow! På denna byrå skulle jag verkligen vilja arbeta, snacka om drömjobb!! 😀 Kunde inte fler företag haka på din klädkod? Världen skulle bli så mycket gladare då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *