en pannå med färg på

en pannå med färg på


Jag brukar inte måla. Jag är liksom för otålig och det slutar ofta med att hela pannån blir täckt av någon slags gråbrunaktig färg för att jag till slut gett upp och bara målat upp allt från paletten och kladdat ihop det på tavlan.

Men nu! Häromdagen gav jag mig in i den svåra leken igen, tog fram en pannå och akrylfärgerna och tänkte att jag måste skärpa mig lite när det gäller måleriet. Och det gick, jag lyckades faktiskt måla klart en bild.

9 thoughts on “en pannå med färg på

  1. Den är dunderfin! Jag ÄLSKAR blåmesen och ögonen. Även hur du fått hela ansiktet att lysa.
    Åhåhåh, hoppas du kan frambringa ännu mer tålamod för sånt här vill jag gärna se mer av 🙂

  2. Jag älskar den! Den är fantastisk. Gillar speciellt de blå och gröna nysnserna runt ögonen, de binder ihop tavlan fint. 🙂
    Du är så otroligt inspirerande.

  3. Blä jag är precis likadan! Men inspirerande, jag ska också göra ett försök. Mycket fin bild. Har du sett konstnären Ed Ruschas fåglar? Den här bilden får mig att tänka på dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *