gummistövlar

gummistövlar

Jag blev lite kär när jag såg dessa stövlar från Vivienne Westwood, låga och fina och med rosett! Såna stövlar kan behövas i en stad som Göteborg Men tyvärr har jag ju dock inte 134 dollar som ligger och väntar på att förvandlas till ett par stövlar eller något annat för den delen, så det fick vara en stund…
…tills dess att jag gick förbi Lidl av alla ställen och i en korg ligger röda, lila och svarta stövlar som ser ut såhär! 79kr kändes som ett rätt okej köp.
Så, nu saknas bara rosetten.
Du behöver svart tejp av något slag och en sax
Lägg tejpen dubbelt så den blir svart på båda sidorna
Klipp till åtta stycken sådana här bitar som är lite ovala i formen. Du behöver två lite mindre och två lite större till varje rosett.
Sätt ihop de mindre
Och sedan de större bakom. Tejpa ihop på mitten. Den här tejpens klister är dock vitt, så kanterna blir vita. Inte alls bra.
Måla med svart nagellack eller något annat bra som du hittar hemma.
Jag målade även lite på själva rosetten så den skulle bli blankare och lite hårdare.
Låt torka på lämplig tidning och fäst sedan fast rosetten på stövlarna med superlim, tejp eller nål och tråd, beroende på hur hårt du vill att de ska sitta fast (varje dag kanske inte är rosettdag).
Sådärja!
Nu får regnet och vattenpölarna komma.

25 thoughts on “gummistövlar

 1. Det vart ju minst lika snyggt, bra jobbat! Måste visst ta mig förbi Lidl, för ett par röda stövlar har jag sökt i hela mitt liv och kan man hitta ett par som passar plånboken ska man alls inte klaga.

 2. oooh, crafty! Låga stövlar är ju något man borde skaffa sig… Och rosetten kan man ju använda på andra sätt också. Hoppas solen skiner på dig idag dock!

 3. Så himla fin idé! Tack! Jag tittade på dessa för ett halvår sedan i london och blev totalt förälskad i dem (de ljuslila med svart rosett) men de var snäppet för dyra..

  måste fråga dig- när du gör dina stopmotion filmer, i vilket program gör du det i och vad använder du dig för kamera? Ska påbörja ett tre veckors projekt i skolan och jag vill så himla gärna göra en stopmotion, fast det beror ju också på vad projektet har för tema. Har du några tips eller något allmänt du vill säga om hur man får bästa resultat?

  Massor av kramar och kärlek,
  du har en väldigt insipirerande blogg måste jag säga.

 4. Vilken toppenidé! Och man kan ju göra flera rosetter som du skriver, kanske randiga och blommiga.. Och fästa med en tryckknapp så kan man variera. Måste skynda till Lidl efter jobbet!

 5. Så himla fint! Hade jag inte varit en sån fegis hade jag härmat rakt av, men jag tycker inte riktig om att bara sno idéer sådär, men jäkla fint blev det! Heja dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *