dagar

dagar

På måndag börjar jag skolan igen, tills dess sysslar vi mest med att bo in oss i lägenheten, bygger pussel på golvet, totalfastnar i Glee, är lite på kulturkalaset inne i stan och får besök. Först av mamma och pappa som hjälpte oss flytta, snabbt därefter av Joakims bror och hans flickvän och häromdagen kom Kajsa och Anna förbi! Den ena hade matiga muffins och den andra utsökta krämbullar. Fantastiskt bra att ha en lägenhet att bjuda folk till. Det blir så himlarns trevligt då och aldrig behöver man vara ensammen!


3 thoughts on “dagar

  1. Hihihihi. Vad kort och konstigt det blev igår.. Men så är det väl igår. Trevligt att träffa er igen i allafall. Om inte annat så ses vi på måndag!

  2. Hihi. Jag såg dig på stan i förrgår, på götaplatsen, vid baletten(eller rättare sagt först den långe farbrorn) och kände igen er från bloggen och det kändes änna somom jag såg värsta kändisen. Jag vågade hursomhelst inte säga hej. Men jag kan säga såhär i efterhand att du var väldigt snygg. ja. hejhej 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *